Matter og hygieneservice

– Det viktige tilbehøret

Inngangsmatter

Vi tror på at gode matter i inngangspartiet, er avgjørende for å opprettholde en god visuell standard i lokalene. Disse reduserer renholdskostnadene og skaper et godt inntrykk for besøkende. Vi imøtekommer akkurat dine behov, enten det er en enkel bomullsmatte eller en stor avlastningsmatte.

Våre sjåfører henter den skitne matten og legger samtidig ut en ren og nyvasket matte, etter frekvenser tilpasset dine ønsker. Som mattekunde, får du en fast månedspris og kun én person å forholde deg til. Våre kunder har ulike behov, og derfor har vi et bredt utvalg av matter med ulike egenskaper. Sammen finner vi alltid den optimale løsningen.

Svevestøv

Inngangsmatter reduserer svevestøv og forminsker risikoen for fallulykker. Svevestøv er en av de viktigste årsakene til for tidlig død ifølge Folkeinstituttet, og fallulykker er den arbeidsulykken som skader flest i Norge hvert år.

Våre løsninger

N

Løse inngangsmatter

N

Design- og logomatter

N

Avskrapningsmatter

N

Avlastningsmatter

Hygieneservice

Med hygieneservice fra oss, kan du bruke enda mer tid på dine kjerneoppgaver. På faste serviceintervaller kommer vi og fyller opp lageret med hygieneartikler og utfører full service på alle dispensere.

Hvorfor velge oss?

Vi i CARES er opptatt av å gi våre kunder en enklest mulig arbeidsdag. Det forutsetter at fasilitetene fungerer, og at byggets brukere kan fokusere på virksomheten istedenfor inngangspartiet eller lokalet forøvrig. Hvis dette er utfordringen i din bedrift, bør du ta kontakt med oss.

N

Høy ekspertise

N

Én person å forholde seg til

N

Gode løsninger til gode priser

N

Ingen skjulte kostnader

– Vi tror på at folk som har det bra på jobb, har et bedre liv. Dette skal vi bidra til ved å tilby tjenester til bedrifter med mennesket i sentrum. Vårt mål er å gi alle bedrifter i hele Norge muligheten til å bruke våre tjenester.

Få et uforpliktende tilbud i dag!

– Vi i Cares tror på at de som har det bra på jobb, har et bedre liv. Ved å skape trivsel og sikre helse på norske arbeidsplasser, bidrar vi til et bedre samfunn.

Avdelinger

Avdeling Vestfold/ Telemark:
+47 481 18 254
Åshaugveien 68, 3170 Sem

Avdeling Buskerud/ Akershus:
+47 481 18 254
Kjellstadveien 5, 3402 Lier

Avdeling Østfold:
+47 459 76 319
Herbergveien 2, 1710 Sarpsborg

Avdeling Agder:
+47 902 90 295
Vige Havnevei 4, 4633 Kristiansand

Avdeling Ringerike/Hadeland:
+47 928 53 637
Kartverksveien 5, 3511 Hønefoss