Med mennesket
i sentrum

Alle skal behandles med tillit og respekt

Hvert menneske,
hver sin historie.
Her er vår!

Support Service Partner startet som et lite renholdsfirma i 2013. Selskapet ble etablert av
Patrick Solrunarson 
og Ghazi Khder, som kun var 18 år på daværende tidspunkt. Det eneste de hadde var en bøtte, rusten mopp og en stor visjon. De hadde en drøm om å øke trivsel på norske arbeidsplasser og på den måten gjøre Norge til et bedre sted. Den drømmen kjemper de fortsatt for, men i dag består renholdsbyrået deres av mye mer enn bare en rusten mopp.

Hard jobbing med en klar visjon
Gutta jobbet dag og natt, møtte drøssevis av hindringer og fikk til og med trusler av konkurrenter. Det som den gangen var et lite renholdsbyrå, er blitt et konsern med flere avdelinger, hundrevis av bedriftskunder og over 400 ansatte. De har fått mye oppmerksomhet i media grunnet deres unge alder og stå-på vilje.

Vår visjon

Vårt mål er at vi skal kunne tilby hele Norge våre tjenester, gjennom ansatte som trives på jobb. Vi behandler alle med godvilje, tillit og respekt. Vi tror at folk som har det bra på jobb, har et bedre liv. Dette skal vi bidra til ved å tilby tjenester til bedrifter med mennesket i sentrum. Vårt mål er å tilby våre tjenester til hele Norge.

Trivsel og trygghet på jobb

Alt vi gjør, gjør vi med et smil og fokus på kvalitet, stabilitet og personlig service. At vi driver med renhold, kantine og matter er bare en tilfeldighet, men vi er stolte av å være en av Østlandets raskest voksende bedrifter i vår bransje, med over 1000 bedriftskunder som daglig nyter godt av våre tjenester.

R

Fast sertifisert personell

R

Grundig opplæring av servicemedarbeidere

R

Tett oppfølging av driftsleder

R

Digitale kvalitetsrapporter med faste intervaller

R

Miljøvennlig

Artikler om oss

Noen av våre referanser

Få et uforpliktende tilbud i dag!

– Vi i Cares tror på at de som har det bra på jobb, har et bedre liv. Ved å skape trivsel og sikre helse på norske arbeidsplasser, bidrar vi til et bedre samfunn.

Avdelinger

Avdeling Vestfold/ Telemark:
+47 481 18 254
Åshaugveien 68, 3170 Sem

Avdeling Buskerud/ Akershus:
+47 481 18 254
Kjellstadveien 5, 3402 Lier

Avdeling Østfold:
+47 459 76 319
Herbergveien 2, 1710 Sarpsborg

Avdeling Agder:
+47 902 90 295
Vige Havnevei 4, 4633 Kristiansand

Avdeling Ringerike/Hadeland:
+47 928 53 637
Kartverksveien 5, 3511 Hønefoss