Kantine
– førsteklasses råvarer
KANTINEDRIFT
– MED FOKUS PÅ RÅVAREN
Våre kantiner på består av dyktig og kreativt personell. Ved bruk av dedikerte leverandører med førsteklasses råvarer blir resultatet menyer som gir en god, variert og sunn matopplevelse.
Våre leverandører er mindre bedrifter med handlekraft og evne til nytenkning som tar del i våre visjoner og verdier.
Vi skal etterstrebe imøtekommenhet, matglede, mangfold og velvære. Vi innser at våre kunder har ulike behov og forutsetninger, derfor må også kantinedriften tilpasses deres rammevilkår.
Vi tar utgangspunkt i en sunn profil med stor variasjon. Vi favner det tradisjonelle så vel som det urbane, og inkluderer helse- og velvære med fokus på langsomme karbohydrater, salater, sunt fett, grovt brød og hvitt kjøtt.
Salatbar
Salatbaren skal alltid være i fokus, den skal daglig varieres med friske råvarer. Ved siden av standard innhold skal det varieres med forskjellige blandinger av grønt, noe pasta/ris/coscos, oster, kjøtt, skalldyr og egg.
Pålegg
Vi tilbyr delikat lagt opp og pyntet pålegg, med gjennomtenkt tilbehør til enhver smak. Daglig vil det tilbys kjøtt, fisk, egg og ost i forskjellige varianter.
Møtemat
Vi kokker skreddersyr en innholdsrik og spennende meny som gir overskudd og energi til møtedeltagerne.
Varmretter
Varmretter er mangt, her prøver vi oss frem og varierer i alt fra det tradisjonelle til spennende retter i tiden. Du som kunde bestemmer frekvens, og vi tar oss av resten.
Vi elsker temadager!
En temadag skal være en fest og overraskelse, gi en god matopplevelse og gjerne også kunnskap. Temaaktivitet skaper en hyggelig atmosfære i våre kantiner.
En populær temadag er go-green-day. Kanskje får vi en ernæringsekspert til å komme og inspirere til «kost i balanse»?
Eksempler på andre temadager:
- Fisk & skalldyr på våren
- Spekemat og rømmegrøt på høsten
- Tex mex, meksikanskinspirerte retter går aldri av moten
- Østens mysterium, thaimat, indiske, tyrkiske, kinesiske retter
- Middelhavets fristelser: gresk, italiensk, spansk mat
- Mesterskapslunsj: Norge har vunnet gullmedalje – et tema rundt vertskapslandets mat
- Jul: sildebord, grøt – med mandel selvfølgelig, og selvsagt den tradisjonelle juletallerkenen med ribbe, medisterkaker, julepølse og surkål
Vi lar oss gjerne inspirere og vil også utfordre våre leverandører, som vi vet er positive til å stille opp.