Kantine

– førsteklasses råvarer

KANTINEDRIFT

– MED FOKUS PÅ RÅVAREN

Våre kantiner på består av dyktig og kreativt personell. Ved bruk av dedikerte leverandører med førsteklasses råvarer blir resultatet menyer som gir en god, variert og sunn matopplevelse.

Våre leverandører er mindre bedrifter med handlekraft og evne til nytenkning som tar del i våre visjoner og verdier.

Vi skal etterstrebe imøtekommenhet, matglede, mangfold og velvære. Vi innser at våre kunder har ulike behov og forutsetninger, derfor må også kantinedriften tilpasses deres rammevilkår.

Vi tar utgangspunkt i en sunn profil med stor variasjon. Vi favner det tradisjonelle så vel som det urbane, og inkluderer helse- og velvære med fokus på langsomme karbohydrater, salater, sunt fett, grovt brød og hvitt kjøtt.

Salatbar

Salatbaren skal alltid være i fokus, den skal daglig varieres med friske råvarer. Ved siden av standard innhold skal det varieres med forskjellige blandinger av grønt, noe pasta/ris/coscos, oster, kjøtt, skalldyr og egg.

Pålegg

Vi tilbyr delikat lagt opp og pyntet pålegg, med gjennomtenkt tilbehør til enhver smak. Daglig vil det tilbys kjøtt, fisk, egg og ost i forskjellige varianter.

Møtemat

Vi kokker skreddersyr en innholdsrik og spennende meny som gir overskudd og energi til møtedeltagerne.

Varmretter

Varmretter er mangt, her prøver vi oss frem og varierer i alt fra det tradisjonelle til spennende retter i tiden. Du som kunde bestemmer frekvens, og vi tar oss av resten.

Vi elsker temadager!

En temadag skal være en fest og overraskelse, gi en god matopplevelse og gjerne også kunnskap. Temaaktivitet skaper en hyggelig atmosfære i våre kantiner.

En populær temadag er go-green-day. Kanskje får vi en ernæringsekspert til å komme og inspirere til «kost i balanse»?

Eksempler på andre temadager:

  • Fisk & skalldyr på våren
  • Spekemat og rømmegrøt på høsten
  • Tex mex, meksikanskinspirerte retter går aldri av moten
  • Østens mysterium, thaimat, indiske, tyrkiske, kinesiske retter
  • Middelhavets fristelser: gresk, italiensk, spansk mat
  • Mesterskapslunsj: Norge har vunnet gullmedalje – et tema rundt vertskapslandets mat
  • Jul: sildebord, grøt – med mandel selvfølgelig, og selvsagt den tradisjonelle juletallerkenen med ribbe, medisterkaker, julepølse og surkål

Vi lar oss gjerne inspirere og vil også utfordre våre leverandører, som vi vet er positive til å stille opp.

Få et uforpliktende tilbud i dag!

– Vi i Cares tror på at de som har det bra på jobb, har et bedre liv. Ved å skape trivsel og sikre helse på norske arbeidsplasser, bidrar vi til et bedre samfunn.

Avdelinger

Avdeling Vestfold/ Telemark:
+47 484 47 007
Åshaugveien 69, 3170 Sem

Avdeling Buskerud/ Akershus:
+47 479 50 290
Kjellstadveien 5, 3402 Lier

Avdeling Oslo:
+47 479 50 290

Avdeling Østfold:
+47 484 47 007
Herbergveien 2, 1710 Sarpsborg

Avdeling Agder:
+47 902 90 295
Vige Havnevei 4, 4633 Kristiansand

Avdeling Ringerike/Hadeland:
+47 479 50 290
Kartverksveien 5, 35311 Hønefoss

Avdeling Bergen:
+47 980 007 60
Salhusvegen 55, 5131 Bergen