Årets Service- og handelsbedrift 2021!

Prisen deles ut til en av medlemsbedriftene i NHO Service og Handel som har utmerket seg ved særlig god kvalitet i sine leveranser, ved innovativt arbeid, ved å være en god arbeidsgiver eller ved sin samfunnsnyttige innsats.

Vi er utrolig takknemlige for å bli kåret blant de andre nominerte; Oda og Hurdalsjøen Recoverysenter. I juryens begrunnelse kom det frem at Support Service Partner vant prisen på grunnlag av kurstilbudet vårt; «Support Akademiet»

Support Akademiet ble etablert i 2017 og har til hensikt å dyktiggjøre og utvikle våre medarbeidere. I vår bransje hersker det en tendens til å undervurdere viktigheten av kompetanseheving. Vi tror på at Support Akademiet vil gi oss store konkurransefortrinn og en mulighet til å påvirke våre konkurrenter i riktig retning. (Les mer her)

Premien ble delt ut under festmiddagen etter NHO Service og Handels årskonferanse den 4. november.